Sponsrade länkar:

Går Det Att Bli Av Med Sina Hudbristningar?

Be Sociable, Share!

  Hudbristningar går att eliminera

  När det gäller att minska och förebygga hudbristningar, finns det i stort sett två skolor. Antignen är man beredd att göra det med kirurgi eller så satsar man på krämer och hudpreparat. En operation är en snabb lösning, men som alla operationer för det med sig risker. En behandling med kräm tar lite längre men är riskfritt och dessutom blir resultaten bättre och utan ärr. Inte minst så har vi kostnaderna. Laserkirurgi eller en plastikoperation är en kostnad på ca 15.000 kronor, medan krämerna inte kommer att kosta dig mer än en tusenlapp sammanlagt.

  75 procent av kvinnor som föder barn får hudbristningar. Det är också vanligt för dem som har gått upp och ner mycket i vikt, att få hudbristningar på låren.

  Bota hudbristning

  Krämer mot hudbristningar

  Det finns många ämnen som är verksamma mot bristningar i huden. Helt naturliga ämnen som hjälper till både att förebygga och minska uppkomsten av märken. Det finns stretchmark-krämer att köpa i kosmetikhandeln så väl som i hälsokosthandeln. Dessa krämer och oljor brukar innehålla e-vitamin och aminosyror. Det finns många märken som har krämer med just de ingredienserna. Ett naturligt, effektivt alternativ är ekologisk kokosolja, som innehåller massor med nyttiga ämnen. Kokosfettet är överhuvudtaget en utmärkt hudvård för hela kroppen.

  Be Sociable, Share!

   Posted in Vårdmetoder Tagged with: , , , , , , , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: