Sponsrade länkar:

En Citron Detox

Be Sociable, Share!

  citron detox görs av många

  Du har kanske hört talas om dem, citron detoxen eller the master cleanse som den egentligen heter. Den är väldigt populärt nu och det man brukar höra talas om är att Beyonce tappade 10 kilo på 10 dagar inför filmen Dream Girls. Det är ju förstås lockande att gå ner så mycket i vikt på så kort tid, men man ska komma ihåg att det inte är någon lätt detox, utan kräver väldigt mycket av en, fysikt naturligtvis, men inte minst psykiskt. Även om många som gjort den menar att de mått väldigt bra av den. En detox renar också kroppen från gifter, vilket ger extra energi, bättre humör och klarare hy.

  Master cleanse är ett sätt att detoxa

  Så, vad går då en master cleanse ut på?
  Det är inte komplicerat. Man dricker en blandning av pressad citron, lönnsirap och cayennepeppar. Utöver det ska du dricka saltvatten (som du blandar själv), det renar kroppen och tömmer tarmen ordentligt. Den här delen av detoxen brukar man tycka att är svår. Men det är en viktig del av den och kan inte hoppas över. Man vänjer sig också genom att börja med små mängder salt och öka successivt. Till det ska man dricka minst 2 liter vatten

  Cayennepeppar är också renande och är bra för blodcirkulationen. Lönnsirapen tar man för att få energi och den ekologiska lönnsirapen har också renande effekter.

  Man bör komma ihåg att inte ha ett för späckat schema under den här tiden, eftersom man kan vara väldigt trött och behöva mer vila än vanligt.

  detox är ett sätt gå ner i vikt

  Bilder: Jonathan Werner

  Be Sociable, Share!

   Posted in Detox Tagged with: , , , , , , , , , , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: