Sponsrade länkar:

Detox Fotbad För Rening Och Välbefinnande

Be Sociable, Share!

  Detox fotbad är ett unikt och effektivt sätt rena kroppen och driva ut toxiner. Innan vi går vidare med den här texten vill vi med en bild visa vad som händer under ett detox fotbad:

  detox fotbad renar och helar

  Bild: http://www.verseo.com

  Som du ser är det mycket effektivt! Resultaten du ser är efter 30 minuters behandling. Ett detox fotbad ger den exakt rätta balansen med positiva och negativa joner, och de absorberas av fötternas över 200 porer. Det är också genom dessa porer som toxinerna och smutsen kommer ut genom. Du frigör din kropp från gifter och samtidigt återställer du balansen i kroppen. Du revitaliserar hela kroppen och dess celler.
  Under loppet av en dag, utsätts kroppen för mycket föroreningar och stress. Det beror på varierande faktorer, utsläpp och avgaser utomhus, nästan allt förorenar luften inomhus, textilier, möbler, kvalster, fukt, mögelsporer, med mera. Du kanske känner dig trött, har huvudvärk, ofta blir förkyld, torr hy eller utslag, dålig andedräkt eller svampinfektioner.
  Med ett detox fotbad återfår cellerna sin balans, du får ut slaggprodukter och andra giftiga ämnen ur kroppen. Allmänhälsan förbättras drastiskt.
  Hur går det till då?
  Detox fotbadet avger en lågfrekvent elektrisk ström. Du placerar fötterna i vattnet, där en nypa salt är tillsatt och ett flöde av elektroner skapas. Toxinerna och gifterna dras ut genom de 2000 porer som finns på varje fot.

  Vad är effekterna?
  Du får ökad energi, minskad svettning och likt, klarare, hy och ögon. Ledbesvär och värk har visat sig minska vid behandling med detox fotbad. Olika former av eksem och hudproblem minskar också. Det är på det hela taget en mycket enkel, effektiv och behaglig metod att rena sig och revitalisera kroppen.
  Hur kan man då få ett detox fotbad? Man kan boka tid på någon klinik, som har ett fotbad, eller så kan man köpa det själv. I USA tillverkas mycket prisvärda detox fotbad, som är väl värda att investera i. Ett fotbad kostar ca 3500 kronor, men det spara man snabbt in om man ska göra det behandlingar som klinikerna rekommenderar, det vill säga cirka 5 detox bad en gång i veckan för att dra ut allt gift ur kroppen och en gång i månaden för att underhålla rengöringen.

  Rejuvenix Detox är ett fotbad som har många nöjda köpare. Det kan köpas från amerikanska Verseo som har internationell frakt, för en låg kostnad. Vid köpet ingår:
  · Rejuvenix Detox fotbad
  · 2 Array coils
  · Massage Bubble Fot Platta
  · joniseringskit
  · förvaringsväska
  · fjärrkontroll
  · strömbrytare
  · livstids garanti

  Be Sociable, Share!

   Posted in Allmänt Tagged with: , , , , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: