Sponsrade länkar:

Gör Din Egen Hudkräm

Be Sociable, Share!

  en egen hudkräm är den effektivaste för din hy

  Att göra en egen hudkräm är den bästa present du kan ge din hud. Du slipper konserveringsmedel som är dåliga för huden och kroppen. Vill du åldras långsammare och vackrare så använd endast naturliga produkter. Det är det absolut bästa för huden. Det är också enkelt att göra sin egen hudkräm.

  Det du behöver är en emulgerande vax, vatten, olja och en doft om du önskar. Du kan köpa dem i hälsokostaffärerna, det finns också bra siter på nätet som säljer det du behöver för att göra egna hudvårdsprodukter.

  gör din hud ska du sköta om ordentligt

  Så här gör du för att göra en egen bra hudkräm. Kom ihåg att använda rena kärl när du jobbar, annars kommer det bakterier i krämerna.

  Blanda de valda oljorna och vatten med emulgerande vax. Detta här grunden för krämen. För att vatten och oljor ska kunna blandas ihop, är emulgerande vax nödvändigt.

  Nästa steg är att lägga till eteriska oljorna. Varje olja har sin egen doft och sin egen verkan, kolla på en aromaterapeutisk sida vilka oljor som är bra till vad. Man säger att procentsatsen ska vara högst 2.5% av den eteriska oljan i förhållande till resten av ingredienserna. Om du har en olja som sjunker lätt in i huden, som ekologisk kokosolja, behöver du inte blanda i vatten eller vax, du kan bara använda dig av oljorna.

  En riktigt naturlig och mycket välvårdande lotion man kan göra är att använda hälften aloe vera gel och hälften ekologisk kokosolja. Det är en kräm som vårdar och föryngrar huden och som sjunker lätt in utan att lämna kladd. Du kan också bland i tiosol, som är en olja med solskydd man kan köpa i hälsokostaffären.

  Använd vax och oljor för att få en fin hudkräm.

  Bilder: Alicia Solario, Matthew Bowden, Melissa Ramirez

  Be Sociable, Share!

   Posted in Allmänt Tagged with: , , , , , , , , , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: