Sponsrade länkar:

Jojobaolja För Hy Och Hälsa

Be Sociable, Share!

    Jojobaolja
    Jojobaolja kommer från en buske av arten simmondsia chinensis som är en naturligt växande buske i Nordamerika. den växer speciellt i Kalifornien, Arizona och Mexico. det mesta av jojobaoljan som finns på marknaden kommer från någon av dessa regioner. Ursprungsbefolkningen i Amerika har använt den som sårvård i många århundraden redan.

    För att överleva vill jojobaplantan ha ca 20 grader varmt och den klarar frost mycket dåligt. Den klarar även hårda ökenklimat. oljan utvinns ur fröna som skördas från plantan. Oljan används utvärtes i många kosmetiska och hudvårdsprodukter. Den används också som bas för eteriska oljor av olika slag.

    Jojoba

    Jojobaolja har en hög tålighet mot oxidation. Den är därför ypperlig som kroppslotion eller ansiktskräm. den innehåller många vårdande ämnen för huden som ger den en utsökt lyster och elasticitet. Den är väldigt dryg så en burk räcker länge.

    Be Sociable, Share!

      Posted in Allmänt Tagged with: , , , , , , , ,

      Sponsrade Länkar

      Sök: