Sponsrade länkar:

Master Cleanse För Tarmen

Be Sociable, Share!

  bli fri från gifter i tarmarna med master cleanse

  Väldigt populärt just nu är master cleanse med citron. Det är en detox i form av fasta som renar tarmarna från matrester och toxiner. Det är kändisarnas favoritdetox, hela Hollywood vill göra master cleanse efter att Beyonce gick ner 10 kg med dieten. Men att gå ner snabbt är inte idén med detoxen. Det är att man får tarmarna rensade från gifter och annat skräp. Man gör en master cleanse i tio dagar eller två veckor.

  man kan bli fri från gifter med en master cleanse

  Det är som en fasta, eftersom man inte äter fast föda och dricker vätska istället. Förutom vatten ska du dricka pressad citron, en blandning av cayennepeppar och lönnsirap. Du ska också dricka saltvatten som du blandar till. Det är många som anser det vara den svåraste delen av dieten. Men man får börja med små mängder salt och öka på successivt. Det är en viktig del av detoxen och kan inte hoppas över, eftersom det är den som får dig att tömma tarmarna ordentligt.

  Många har också provat att ersätta lönnsirapen med agave, en sirap som är utvunnen ur en kaktus och som innehåller mycket näringsämnen. Vad beträffar cayennepepparn vänjer man sig snabbt och brukar inte ha några problem att ta det. Det är faktiskt ganska uppfriskande med lite varmt vatten, citron och cayennepeppar på morgonen.

  Bilder: Erika Thorpe, Jeff Hire

  Be Sociable, Share!

   Posted in Detox Tagged with: , , , , , , , , , , , , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: