Sponsrade länkar:

Mineralsmink, Ett Sätt För Din Hud Att Må Bra

Be Sociable, Share!

  Mineralsmink
  Med rätt sorts mineralsmink gör att din hud mår mycket bättre. oavsett om man har fet eller torr hy, så passar mineralsmink. Här ger vi några enkla tips på hur du kan få ut det mesta av ditt mineralsmink oavsett hurudan hud du har.

  Torr Hud
  Att ta ha en tillräckligt återfuktad hur är viktigt innan man lägger sitt mineralsmink. Det är också bra att göra oil cleansing method på kvällarna, det ger en bra balans för den torra huden. Info om hur du utför ett oil cleansing method kan du läsa om här.

  Fet hud
  Om man har fet hy, så är det bra att hitta ett puder och en foundation som absorberar fettet. Tikei har utmärkta, dryga puder som passar alla hudtyper, inte minst för dem med fet hy. När man väljer mineralsmink är det viktigt att man väljer ett bra märke som inte innehåller bismuth, som är skadligt för huden.

  Mineral make up

  Mineralsmink concealers
  När man väljer concealers är det bra att veta vad olika hudtyper gör för att täcka olika typer av fläckar. Gula concealers neutraliserar lila eller bruna fläckar av typen åldersfläckar eller mörka ringar under ögonen. Gröna concealers neutralierar röda fläckar.

  Mineralsmink kräver lite övning innan man blir riktigt bra på det. En bra regel är att man applicerar det lite i taget i omgångar. Sminket sjunker in efter ett tag och sätter sig fint på huden, även om det ser kraftigt ut direkt efter att man lagt på det.

  Be Sociable, Share!

   Posted in Allmänt Tagged with: , , , , , , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: