Sponsrade länkar:

Silverax Och Klimakteriet

Be Sociable, Share!

  Silverax

   

   

  Klimakteriet har många oönskade bieffekter hos ett flertal kvinnor, och där kan silverax vara till hjälp och nytta. Värmevallningar kan var nog så besvärande och begränsa livet för en om man drabbas. Man kan få receptbelagt östrogen utskrivet år sig, men det finns andra vägar att gå om man vill prova naturmedel. Många har visat sig ha god effekt på klimakteriebesvär, bland annat då silverax.

  Silverax är en perenn blomma som härstammar från Nordamerika. Indianerna började använda den för att förbättra allmäntillståndet hos kvinnor med besvär. Silverax kan man köpa som kosttillskott i hälsokostaffären. Vanligtvis är den kombinerad med andra växter, som salvia och soja.

   

  Silverax

   

  Naturliga kosttillskott kan vara ett skonsamt sätt för kroppen att ta sig igenom klimakteriet, utan de risker som östrogenet har, så det kan vara värt att prova några av de produkter som finns på marknaden. Kom bara ihåg att kontrollera att den effektiva silveraxen finns. Och säg hejdå till nattliga svettningar, vallningar, illamående och humörsvängningar.

  Be Sociable, Share!

   Posted in Vårdmetoder Tagged with: , , , , , , , , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: