Sponsrade länkar:

Svullna Fötter, Vrister Och Ben

Be Sociable, Share!

  Svullna fötter och vrister kan vara ett tecken på vätskeansamling eller dålig blodcirkulation. Detta kan orsakas av övervikt, graviditet och/eller uttorkning. Dina fötter och vrister är ju naturligtvis det som får ta all resten av kroppens tyngd. Om du är på fötterna mycket, kommer den överflödiga vätskan i kroppen att samlas i dina fötter och vrister när den rör sig nedåt. Det är ett problem som är vanligast hos gravida kvinnor och överviktiga personer, men inte alls uteslutande.

  Det första du kan göra för att minska svullna fötter och anklar är att hålla dem högt så mycket som möjligt. Det hindrar vätskan från att rinna ner till dina fötter och fotleder. Sitt ner och ha fötterna så högt som möjligt, på en pall eller ett soffbord. Allra bäst är det om du kan ligga ner en stund varje dag och ha fötterna ovanför ditt hjärta, för att säkerställa att blodet cirkulerar hela vägen . Det förhindrar att ännu mer vätska samlas i benen.

  Drick mycket. Även om det kanske verkar konstigt, så är ett av de bästa sätten att bekämpa vattenbindningen att dricka mycket vatten. Att dricka mycket kommer göra att du tömmer blåsan mer, vilket kommer att bidra till att tömma en del av det vatten som byggts upp i kroppen. Att hålla vätskenivån kommer också att hjälpa dig gå ner i vikt, om du har problem med det.

  om du blir tung i benen på grund av övervikt, är det bäst att du försöker gå ner lite i vikt, så kommer du att binda mindre vätska i benen. Att vara överviktigt är ohälsosamt av en mängd olika orsaker. Att handskas med smärta och obehag av svullna fötter är bara ett av många problem som många överviktiga kämpar med. Om du är gravid, kommer du troligen att ha svullna fötter tills barnet är fött. Att använda stödstrumpor gör gott. Och att hålla fötterna högt när du kan. Om du är gravid och fötterna svullnar, är det viktigt att din läkare känner till problemet. Svullna fötter kan vara ett tecken på problem med blodtrycket, vilket kan vara farligt för dig och barnet.
  Stödstrumpor är inte bra bara för gravida, utan alla som går och står mycket om dagarna och som kan drabbas av svullna ben.

  Be Sociable, Share!

   Posted in stödstrumpor Tagged with: , , ,

   Sponsrade Länkar

   Sök: